Referencia

„Talán nem is gondolná az ember amikor neki kezd az esküvőszervezésének, hogy mennyi feladattal jár!Talán a készülődési folyamat egy pár legnagyobb próbája… és ekkor jöttök Ti, akik egy pillanat alatt leveszitek a feladatok többségét a vállunkról.A mai napig csodáljuk azt a profizmust, kedvességet,segítőkészséget,rugalmasságot és még sorolhatnám, amit Feritől kaptunk.Tőletek jobb csapatot nem is választhattunk volna!!! Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy életünk legszebb napját a lehető legtökéletesebbé varázsoltátok…. KÖSZÖNJÜK!”

Nóri és Gergő

„Amikor néhány napra vagy életed egyik legfontosabb napjától, ki sem látsz a szervezés adta feladatok alól, a legtöbb, ami erőt adhat egy profi szolgáltató telefonhívása, nyugtatása, hogy minden rendben lesz, Ő majd tesz róla, te csak élvezd a napot amely csak rólatok szól. És betartotta! 🙂 Köszönjük Feri hogy hozzájárultatok, hogy megvalósuljon, amit megálmodtunk és a segítségetekkel ilyen felhőtlenre sikerülhetett minden! Sosem felejtjük el, ahogy az egész rokonság (a 2 évestől a 70 évesig!) fülig érő mosollyal táncolta végig az éjszakát!”

Réka és Balázs

„Nagyon köszönjük azt a felejthetetlen hangulatot, amit a hétvégén adtatok kettőnknek és a násznép számára. Összehoztátok az egymás számára idegen embereket a fellépésetekkel és közvetlenségetekkel. Egy családdá vált a két rokonság, hisz nem csak a násznép kellett ehhez, hanem Ti is. Rendkívül megkedveltünk Benneteket és reméljük, hogy fogunk még találkozni. Többen is dícsértek Titeket, hogy nem csak a classic mulatós zenét játsszátok, hanem a modernebb zenéket is. Jó volt látni, hogy az idősebb vendégek ugyanúgy mulattak a modernebb zenére, mint a fiatalok a classic mulatósra. Egy csodálatos eseményen egy csodálatos fellépő brigád voltatok. Rendkívül hálásak vagyunk és köszönünk mindent, amit Tőletek kaptunk. Sok sikert a továbbiakban!”

Niki és Tibi

„Az első pillanattól az utolsóig élveztük, és mondhatjuk ezt a vendégek nevében is a visszajelzések alapján🙂 Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, választhattunk! Mindketten megnyerő személyiség vagytok, a megbeszélteket maximálisan betartjátok és elképesztő magas színvonalú bulit rendeztetek! Mindenhol, mindenkinek csak ajánlani fogunk Titeket, álmodni sem mertünk volna ilyen jo estéről, éjszakáról”

Dóri és Jani

„Szavakkal nem is lehet igazán kifejezni mennyire hálásak vagyunk! Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy titeket, azon belül is Ferit választottuk Esküvői Dj-nek a nagy napunkra. Feri minden kérésünket úgy teljesítette, ahogy azt megálmodtuk vagy még annál is jobban. 🙂 A szertartás hangosítása is nagyon fontos és óriási biztonság érzetet nyújtott, hogy előre megbeszéltünk minden dalt, részletet, forgatókönyvet és nyugodtan átadhattuk magunkat a pillanatnak. Különleges kérésünk is volt, hiszen a fogadalmunk egy részét dalban énekeltük el egymásnak, amit Feri szintén magas szinten és a legflottabbul oldott meg nekünk. A buli részéről pedig szerintem mindent elmond a 70 fős násznépünk egyhangú véleménye: “Ez a DJ valami elképesztő volt! Már levegőt sem kaptunk, de az táncolnunk kellett, mert egymás után olyan szuper zenéket nyomott, hogy az embernek nem tudott leállni a lába! FERGETEGES BULI VOLT! “. És ezt mi ifjú pár is pontosan így éreztük. 🙂  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, sosem fogjuk elfelejteni ezt a csodás napot!”

Reni és Dani

„Nagyon szépen köszönjük a tegnapi napot! Minden nagyon szuper volt, élveztük minden percét, úgy gondolom sikerült Csabival mindent megoldani zökkenőmentesen. Hálás vagyok a kis csapatnak hogy ennyire rugalmasak,kedvesek és segítőkészek voltatok! Köszönjük”

Piri és Peti

“Feri sikere szerintem látványban és hangban is könnyen mérhető volt az esküvőnkön! 🙂 Óriási bulit teremtett, mindenki külön kiemelte a zeneszolgáltatást! Szerintem ez talán a legnagyobb dicséret a számára: volt olyan úriember vendégünk, aki a felesége szerint 10, szerinte viszont 20 éve nem táncolt! :)) A vacsora alatti session is tökéletes volt, valamint a hangosítás és a fénytechnikával is maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon köszönünk mindent Feri, és egy kiváló buli zálogául szívből ajánljuk a Retro Party-t!”

Niki és Pali

„Köszönjük Nektek,hogy Ti szolgáltattátok a jó hangulatot életünk legszebb napján!A változatos zenéiteknek köszönhetően mindenki csak azt mondta “hogy ezek a Fiúk nagyon jók!” Mégegyszer köszönjük Nektek! Bizalommal fogunk ajánlani Mindenkinek”

Barbi és Szabi

A referenciák feltöltése folyamatos